Yayımlanmış olan ilana göre Orta Anadolu İhracatçı Birliği memur personel alımı yapacak. Orta Anadolu İhracatçı Birliği bünyesindeki eksikliği karşılamak için 10 kişilik boş kadro ile uzman yardımcısı alacağını bildirdi. Söz konusu alım için adaylara sözlü sınav yapılacak olup sınav sonucunda adaylar kadroya alınacaktır.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından gelmiş olan ilana göre, İngilizce dilinden ve KPSS 70 puan ile 10 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Bu kapsamda adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Lojistik, İktisa bölümleri ve Siyasal Bilgiler ile, İktisadi ve İdaresi bilimler fakültelernden mezun olmuş olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Orta Anadolu İhracatçı Birliği alımını yapacağı uzman yardımcısı pozisyonu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Orta Anadolu İhracatçı Birliği adaylardan yukarıdaki genel nitelikler dışında, 2017, 2018 veya 2019 yıllarıda yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden 70 puan almış olmak, 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölğmlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvurular, istenen belgeler ile birlikte Genel Sekreterliğimiz evrak kayıt birimine en geç 04 Ekim 2019 Cuma günü saat 17:00'ye kadar şahsen veya postayla yapılacaktır. Posta veya kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim