Orman Ve Su İşleri Memur Alacak
Orman Ve Su İşleri Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere belirli pozisyonlarda memur alımı yapacak. Sizde başvuruda bulunmak için haberin devamını inceleyiniz.
Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 27 Temmuz 2015 tarihinde yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin memur ihtiyacını gidermek adına personel istihdam edecek. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı toplamda 11 adet 8. dereceden Uzman yardımcısı alacaktır Alınacak olan personeller sınav ile belirlenecektir. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı alım tablosu şu şekildedir;
- Çevre Mühendisliği bölümü mezunlarından 3 adet  
- Maliye bölümü mezunlarından 1 adet 
- İstatistik bölümü mezunlarından 1 adet
- Biyoloji bölümü mezunlarından 3 adet
- Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunlarından 1 adet
- Orman Mühendisliği bölümü mezunlarından 1 adet 
- Endüstri Mühendisliği bölümü mezunlarından 1 adet 
Olmak üzere toplamda 11 adet Uzman kadrosuna alım yapılacaktır. 
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI UZMAN KADROSU İÇİN ARANAN NİTLİKLER:
- Kamu Personel Seçve Sınavından en az 70 Puan almış olmak,
- Askerliğini tamamlamış veya Askerliğini erteliş olmak ( Erkek Adaylar İçin ),
- Henüz 35 yaşını doldurmamış olmak,
- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
- En az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarının Orman Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama, Biyoloji, İstatistik ve Maliye bölümünden mezun olmak.
şartı ile başvurular gerçekleşecektir.
Orman Ve Su İşleri Bakanlığı bünyesine başvuruda bulunacak olan adaylar, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı'nın Alparslan Türkeş Cad. NO:71 Beştepe-Yenimahalle/ANKARA adresindeki Personel Dairesi Başkanlığından ve www.ormansu.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formunun doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte 17.08.2015 tarihinden 27.08.2015 tarihi mesai saati bitimine kadar şahsen aynı adrese teslim edilmesi veya posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır
İlanın Tam Metin Kılavuzuna Buraya Tıklayarak ulaşabilir ve sınav hakkında bilgi alabilir ve her mezunluk için ayrı özel şartlara ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim