Orman Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımı yapacağını bildirmişti. Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliği için 12 Ekim 2017 tarihinde alım duyurusu yapmıştı. Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan için başvurular, 01 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak artık başvurular sona eriyor.

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 125 kişilik kadro ile Orman Muhafaza Memuru alacak. Alımı yapılacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı aranmaktadır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı başvuruları sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 15 Kasım 2017 tarihine kadar en geç 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirebilmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, http://basvur.ogm.gov.tr/hi zmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak alınacaktır. Bunun dışında şahsen, posta veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Orman Genel Müdürlüğü alım yapacağı kadro için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak ,657 sayılı devletmemurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güncelik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aramaktadır. Adaylar ilanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

İlanın Tam Metni.

Editör: TE Bilisim