Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan Memur alımı ilanına göre Meram Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar için geçerli sayılacak olup başvuru süreci başlıyor. Belediye 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre memur alımı yapılacak.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Meram Belediyesi farklı eğitim seviyelerinde olmak üzere toplamda 10 Zabıta Memuru alımı yapacak. Buna göre Lisans mezunu 4 ve Ön Lisans mezunu 6 zabıta memuru alımı yapılacak.İşte dağılım;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin zabıta memuru alımı ilanına göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan " Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sınav tarihi ilr 30 yaşından gün almamış olmak, Erkekler'de 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En Az B Sınıfıs sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans mezunları için P3 ve Ön Lisans mezunları için P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak " şartları aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Meram Belediyesi memur alımı için başvrular 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Başvuru için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular İstenen belgeler ile birlikte şahsen belediye ye yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU BURADA

İSTENEN BELGELER:

1. Başvuru Formu ile başvuruda bulunulacaktır.

 2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

3. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,

5. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin internet sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanı,

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,

9. Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf,

Editör: TE Bilisim