Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ve Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre TÜBİTAK bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere koruma memuru alımı yapacak. ALımlar Ankara'da bulunan TÜBİTAK UZAY birimine yapılacak olup adaylardan en az Ön lisans mezunu olmak şartı aranacak. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sıanvı ( KPSS ) şartı aranmayacak olup değerlendirmeler kura yöntemi ile yapılacaktır. İlgili Kura çekimi başvurular sonrası 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TÜBİTAK toplamda 4 memur alımı yapacak olup adaylardan Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı için aranacak genel nitelikler şöyledir;

  •  T.C. Vatandaşı olmak.
  • Kamu Haklarından yasaklanmamış olmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olablilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
  • Askerlik ile herhagi bir ilişiği olmamak.
  • Son başvuru tarihi itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmak.

Özel Şartlar Nedir?

  • Ön Lisans bölümlerinin Özel Güvenlik ve Koruma, Elektronik, Elektrik, Kontrol ve Otomasyon, Mekatronik mezunu olmak,
  • Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı Sahibi olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

TÜBİTAK koruma memuru alımı için adaylar başvurularına 09 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Bu kapsamda başvurular en geç 14 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile İş İlan No (00005203256) ile yapılabilir. İlana başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir ve direk olarak ilgili ilana ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005203256

Editör: TE Bilisim