Ülkemizde kamu kurum ve kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda ve niteliklerde memur personel alımı yapıyorlar. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre kamuya Ön Lisans mezunu ve 2020 KPSS puanı ile memur ve personel alımı ilanlarını siz değerli okurlarımız için özel olarak hazırladık. İşin Olsa ekibi tarafından hazırlana bu yazımızda sizlere Düşük KPSS Puanı ile veya KPSS siz Ön Lisans mezunu alım yapan kurumları derledik. İşte ilanlar hakkında detaylar.

Ön Lisans Mezunu Aktif Memur Personel Alımı İlanları ve Detayları:

Merkez Bankası:

Merkez Bankası Ön Lisans mezunu 70 personel alımı yapacak. Alımlar Güvenlik Görevlisi ve Teknisyen kadrolarında yapılacak. Bu kapsamda KPSSP93 puan türünden en az 40 puan almış olmak şartı ile 40 Teknisyen alınacak. Bir diğer ilana göre ise KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı ile Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Teknisyen alımları için Buraya ve Güvenlik Görevlisi alımları için Buraya Tıklayınız.

Mamak Belediyesi:

Belediye KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı ile Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 20 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 30 Kasım 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 04 Aralık 2002 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Gölbaşı Belediyesi:

Gölbaşı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 7. dereceli kadroya Erkek adaylar içerisinden 1 Tekniker alımı yapılacak. Adaylardan KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Nevşehir Belediyesi:

Belediye KPSS 70 puan ile 10. dereceli kadroya 2 Zabıta memuru ve 8-9. dereceli kadro ile 9 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adayların KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları ve Zabıta Memuru şartlarını taşıyor olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Çorum Belediyesi:

Çorum Belediyesi Zabıta memuru ve İtfaiye eri alımı yapacak. Bu kapsamda Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 Zabıta Memuru ve 12 İtfaiye eri alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:

İBB Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Erkek 90 ve Kadın 25 İtfaiye Eri alınacak. Adayların KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Samsun Üniversitesi:

Üniversiteye Büro Personeli pozisyonunda 3 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Adayların Adaylardan KPSS'den p93 puan türünden puan almış olmak gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Karadeniz Teknik Üniversitesi:

Karadeniz Teknik Üniversitesine 2018 veya 2020 yıllarında yapılmış olan KPSS'den puan almış olmak şartı ile 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri ve 2 Röntgen Teknisyeni alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Beyoğlu Belediyesi:

Beyoğlu Belediyesi bünyesine 30 Zabıta Memuru ve 5 Düz Memur alımı yapılacak. Adaylardan KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK:

TÜBİTAK Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 7 teknisyen alımı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gaziantep Üniversitesi:

Gaziantep Üniversitesine Ön Lisans mezunları içerisinden 25 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. Adayların bu yönde KPSS'den Ön Lisans seviyesinde puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi:

Üniversiteye İşçi Statüsünde Ön Lisans Mezunu 2 Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Adaylardan KPSS Şartı aranmıyor. İşte ilanın detayları burada.

Kimler Başvuru Yapabilecek? Genel Şartlar Nedir?

Ön Lisans mezunu adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

Adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adayların askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgileri olmamak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Yayımlanancak yeni memur personel alımı ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim