Kamuya memur alım ilanlarını aktarmaya devam ediyoruz. İŞKUR üzerinden memur alımı yapılacak. Buna göre Pazarcık Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bir çok unvanda kamu personeli istihdam edecek. Adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması istenilmektedir.

BAŞVURU ALINACAK POZİSYONLAR;

Pazarcık Öğretmenevi Müdürlüğünden yapılan personel alım ilanına göre 3 kişi bulaşıkçı, 2 aşçı yardımcısı, 1 aşçı, 3 şoför yük taşıma, 2 temizlik görevlisi, 1 diyetisyen, 19 servis görevlisi olmak üzere 30'dan fazla daimi süreli görevli personeller alınacak.

Adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olması ile başvuru yapılacak olan pozisyonlarda istenilen pozisyonlardaki MEB onaylı sertifikalarına sahip olmaları istenilmektedir. Bazı pozsiyonlar için tecrübe şartı aranmayacak, aşçı gibi kadrolarda ise adaylar SGK dökümü ile tecrübe şartını belgelendirmeleri gerekli olacak. Adayların başvuru alınacak olan porsiyonlarda şartları uyan adaylar ve başvuru kabul edilen adaylar için noter huzurunda kura çekimi yapılacak. 

Adayların 16 Ağustos tarihine kadar İŞKUR portalı üzerinden ya da İŞKUR il yada ilçelerde bulunan şubelerden başvuruların tamamlanması istenilmektedir. 

İlan detaylarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı yeni tarayıcıdan açarak, iş yeri türüne kamu, işyeri unvanına ise PAZARCIK ÖĞRETMENEVİ yazılarak aratılması gerekmektedir.

Başvuru için: https://goo.gl/ax5HYs

Editör: TE Bilisim