Kamu kurumlarına daimi sürede memur alım ilanlarını aktarmaya devam ederken, başvuru süresine çok kısa süre kalan 3 farklı ilanı adayların dikkatine sunarak başvurularını bir an önce tamamlamalarını gerektiğini hatırlatıyoruz. Buna göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı birimlerden bir tanesi olan İŞKUR üzerinden 3 farklı ilan açıklanmıştı.

SULAMA BİRLİĞİ KURA İLE PERSONEL ALIMI

İŞKUR'dan başvuruları devam eden memur alım ilanlarından bir tanesi Kocasinan İlçesi Sarımsaklı Pompaj Sulama Birliğine daimi süre 1 kişilik tarla ürünleri sulama personeli alımı oldu. Adaylar bu alımda en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Diğer başvuru şartlarından bir tanesi tecrübe şartı. Buna göre 2 yıl iş tecrübesi aranacak. Kura töreni ise 5 kasım tarihinde saat 10'da yapılacak. Adaylara sosyal imkanlar ve maaş gibi diğer detaylar da açıklandı. Buna göre öğle yemeği servis gibi imkanlar olmayacak. Maaş ise asgari ücret olarak ödeneceği ifade edildi.

İlan detayı

ÖĞRETMENEVİ 2 MEMUR ALIMI;

Bayat Öğretmen Evi Müdürlüğüne 2 kişilik personel alımı yapılacak. Yapılacak olan kura sonucunda adayların mülakat sınavından da başarılı olmaları gerekmektedir. Eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak. Aşçı kadrosundaki iş tecrübe şartı ise 5 yıl olarak açıklandı.

İlan detayı

Bayat Öğretmen Evi Müdürlüğüne temizlik görevlisi alımı yapılacak. Eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olan adayların tecrübe şartı aranmayacak. Kura için istenilen tarih ise Bayat Öğretmen Evi Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

İlan detayı

SON BAŞVURU TARİHİ;

Adaylar sona başvurularını 30 Ekim tarihine kadar tamamlanması gerekiyor. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ve işkur şubelerinden yapılabilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim