Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan duyuruya göre Tarım ve orman Bakanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere alım yapacağını belirtmişti. Söz konusu ilan için başvuru süreci henüz yayımlanması ancak resmi gazete'de 07 Eylül 2*10 tarihinde ilgili ilan üzerinde değişiklik yapıldı.

GEÇEN HAFTA 'DA BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTI!

Orman Genel Müdürlüğü toplamda 2700 Orman Muhafaza memuru alımı yapacak oluo adaylardan bazı niteliklerin taşınması gerektiğini belirtti. OGM farklı illerde olmak üzere 49 şehir için Orman Muhafaza memuru alacak. Başvuru kılavuzu 31 Ağustos 2019 tarihinde gelmişti ve ilgili ilan için ilk değişiklik 31 Ağustos 2019 tarihinde yapıldı. Yapılan değişiklik şöyledir:

İlgili değişiklik ilanı ile, Yaş şartı kalktı, İl Bazında düzelemeler yapıldı, KPSS puanına göre yapılacak değerlendirme ve sıralama değişiklikleri gibi bazı önceli değişiklikler yapılmıştı. İlgili düzenleme ilanına BURADAN ulaşabilirsiniz.

YAPILMIŞ OLAN SON DEĞİŞİKLİK:

Yukarıdaki değişiklik sonrası adaylar için ilgili ilanda birkez daha değişiklik yapıldı. Bu kapsamda adaylara 07 Eylül 2019 tarihinde yapılmış olan duyuruya göre;

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (ORMAN MUHAFAZA MEMURU) ALIMI İLANI ile ilgili olarak;

- İlanın “Yerleştirme İşlemi” başlıklı 6 ncı bölümünde yer alan

“Asil olarak başarılı kabul edilen adaylar Ek-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercihte bulunmak suretiyle tercihleri ve puanları doğrultusunda yerleştirilecektir.” ifadesi “

Asil olarak başarılı kabul edilen adaylara EK-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercih hakkı verilecektir. Adaylar başvurularında, tercihleri dışına atanmayı kabul edip etmediklerini de belirteceklerdir. Yerleştirmeler bu doğrultuda yapılacaktır.” olarak düzeltilmiştir.

İlan olunur.