Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Orman Muhafaza Memuru pozisyonu için eksikliği tamamlamak için 20 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını ilan etti. Buna göre resmi duyuru resmi gazete'de yapılmış olup başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler istenmektedir. Buna göre, Orman Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğtultusunda, İlk Defa veya açıktan atama yöntemi ile alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Orman Genel Müdürlüğü adalardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Tam teşekküllü sağlık kurumu veya kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak, yükseköğretim kurumlarına bağlı olan Ön Lisans programlarından Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 28 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 08 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlgili ilan için başvurular, http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak alınacaktır. İlan hakkında daha detaylı bili almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim