Nükleer Düzenleme Kurumu memur alımı yapacak. 14 kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Nükleer Düzenleme Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı gruplardan oluşan kadrosu ile 40 kişilik boşluk ile Uzman yardımcısı alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmekte ve başvuru şartlarını taşıyan adaylara Nükleer Düzenleme Kurumu tarafından Giriş sınavı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Nükleer Düzenleme Kurumu 40 kişilik boş kadro ile bünyesine 10 farklı grupra memur alımı yapacak. Bu yönde Genel İdari Hizmetler sınıfından 9 uncu derece kadroya giriş sınavı ile 40 (kırk) Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı alınacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Nükleer Düzenleme Kurumu alımını yapacağı uzman yardımcısı adaylarından genel ve özel olarak farklı nitelikler arıyor. Adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda aşağıdaki nitelikler aranacak.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranarak.Özel olarak ise,

Yaş Şartı: 01/01/2019 tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

KPSS Şartı: Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 veya 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS Lisans) yukarıdaki tabloda öğrenim dalına göre belirtilen taban puanlarını almış olmak.

YDS Şartı: İngilizce dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az (D) seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak

Eğitim Şartı: Yukarıdaki tabloda belirtilen 4 üncü grup için en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk Fakültesinden, 10 uncu grup için en az dört yıllık lisans eğitimi veren Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden, diğer gruplar için en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin tabloda belirtilen mühendislik programlarından ya da yukarıda sayılan fakültelere veya programlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

BAŞVURULAR:

Nükleer Düzenleme Kurumu memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 14 Kasım 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 02 Aralık 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte son başvuru günü 17:30 a kadar Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Buraya Tıklayarak ve bizi takip ederek diğer memur alımı ilanalrından anında haberdar olabilirsiniz. TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim