Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Nükleer Düzenleme Kurumu bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere alım yapacak. Yayımlanan ilana göre 10 farklı alanda olmak üzere 40 Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı alınacak. Alımlar Genel İdari Hizmetler sınıfında 9. dereceli kadroya yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

40 memur alımı ilanı için başvuru süreci, ilanın yayımlanması ile birlekte başlamış olup artık sona ermektedir. Adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını en geç 02 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Nükleer Düzenleme Kurumu memur alımı başvuruları istenen belgeler ile birlikte “Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine teslim etmeleri veya posta ile gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
  • 01/01/2019 tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak,
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 veya 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS Lisans) yukarıdaki tabloda öğrenim dalına göre belirtilen taban puanlarını almış olmak,
  • İngilizce dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az (D) seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak.

KADRO DAĞILIMI:

Yukarıdaki tabloda belirtilen 4 üncü grup için en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk Fakültesinden, 10 uncu grup için en az dört yıllık lisans eğitimi veren Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden, diğer gruplar için en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin tabloda belirtilen mühendislik programlarından ya da yukarıda sayılan fakültelere veya programlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olunması gereklidir.

DEĞERLENDİRME:

Müracaat şartlarını taşıyan adaylar başvurularını takiben her öğrenim dalı için belirlenen en yüksek puandan başlanmak üzere sıralamaya tabi tutulacaktır. En yüksek puan alan adaydan başlanarak tüm gruplar için duyurulan kadro sayısının 4 (dört) katına kadar sözlü sınava girmeye hak kazanan aday Kurumun internet sitesinden duyurulmak suretiyle sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır.

SINAV DETAYLARI:

Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sözlü sınav şeklinde 16 - 27 Aralık 2019 tarihleri arasında Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya/ANKARA adresinde yapılacaktır. Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına başvuran adaylar bu duyuruda yer alan hükümleri kabul etmiş sayılırlar.

İLANIN TAM METNİ