Milli Savuma Üniversitesi subay alımı başvuruları tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Adayların merakla beklediği MSÜ sonuçları açıklanan takvime göre bugün açıklanması bekleniyor. 24 Nisan tarihinde başlayan tercihler 18 Mayıs tarihinde tamamlandı. Bugün gün içinde beklenen tercih sonuçlarının hangi saatte açıklanacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. 

MSB TERCİH SONUÇLARI

Milli Savunma Üniversitesi Deniz, Kara ve Hava Harp Okullarında eğitim almak isteyen adaylara yönelik olarak ilk aşamada başvurular msb.gov.tr adresinden alındı. Adayların yoğun ilgi ile karşıladığı başvuruların sonuçları da MSÜ resmi internet üzerinden adaylara duyurulacak.

İkinci aşamada Askeri öğrenci belirleme sınavının tamamlanmasının ardından yüksek puandan başlanarak ikinci aşamaya katılmaya hak kazanan adaylar belirlenecek. Adaylar bu aşamada evrak eksiği bulunan adaylara yönelik olarak belirlenen takvime göre 26 Haziran ile 10 Ağustos tarihleri arasında evrak teslim etmeleri gerekecek. 

Sonuçların 11 Haziran (bugün) açıklanması beklenmekte. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve MSÜ tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz bilgi edinebilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim