MSB, KKK, HKK, DKK ve MSÜ bünyelerine memur alımı için ilan yayımladılar. Yayımlanan devlet memur alımı ilanına göre farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 38 memur alımı yapılacak. Peki alımlar hangi pozisyonlarda yapılacak? Başvuru şartları nedir? 

İLANLARIN DETAYLARI:

Geçtiğimiz ay Milli Savunma bakanlığı Personel Temin Adresi üzerinde  yayımlanmış olan ilana göre, Milli Savunma bakanlığı, Birlik Komutanlıkları ( HKK, DKK ve KKK ) ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesine memur alımı yapılacağını bildirmişlerdi. Alımlar farklı pozisonlara yapılacak ve henüz başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu olan MSB ve MSÜ memur alımı başvuruları 30 Aralık 2019 tarihin de başlamış olup adaylar başvurularını en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece adayların nitelikleri taşımaları durumunda MSB PERTEM adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANI BURADA

HANGİ POZİSYONLARA ATAMA YAPILACAK!

Yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında farklı birimlere, Uzman, Kütüphaneci, Mühendis (Bilgisayar), Hukuk Uzmanı, Çince Öğretmeni, Gürcüce Öğretmeni, Psikolog,Tekniker (Emlak), Mühendis (Elektrik ), Tekniker (Matbaa), İstatistikçi, Uzman (Medya Yapım), Tekniker (Harita Kadastro), İnşaat Mühendisi, Hizmetli, Berber, Uzman (Kıdem Terfi), Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Garson ve Terzi pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ön başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sözlü sınav tarihi ve yeri T.C. Milli Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) twitter hesabında ve http://personeltemin.msb.gov.tr adresinde 10 Mart 2020 tarihinden sonra tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

SEÇİM AŞAMALARI NEDİR?

Miili Savunma Bakanlığı Devlet memuru alımı başvuruları kabul edilmiş olan adaylar seçim aşamalarına katılacaklar. Seçim aşamaladı şöyledir:

  • Sınavlara gelirken adayların yanında getireceği belgeler
  • Mülakat Sınavı
  • Değerlendirme
  • Sağlık Muayene İşlemleri

Kadın Erkek MSB memur alımına başvuru yapmış olan adaylar burada. TIKLA sende katıl ve bilgi paylaşımı yap.