Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde 190 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını bildirmişti. Adaylar başvurularına 20 Aralık 2020 tarihi ile başlamışlardı ve 31 Ocak 2021 tarihi ile başvurular sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 20 gün geçti. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSB geçtiğimiz günlerde Personel Temin Adresi üzerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı sonuçlarını açıklamıştı. Adaylar bu durumda Memur Alımı sonuçları'nıda bekliyor.

İlan hakkında tüm detayları sizlerle haberimizde paylaşacağız.

MSB 190 SİVİL MEMUR ALIMI YAPACAK!

Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılı kapsamında yılın son günlerinde adayları sevindirerek Devlet memuru alımı ilanı yayımladı. İki farklı ila yayımlanarak farklı birliklere de görevlendirmek üzere alım yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda başvuru sonuçları ve tüm aşamalar sonucunda aşağıdaki birliklere alım yapılacak.

İlk Yayımlanan İlan ile MSB ve TSK 55 Memur alacak. Bu kapsamda;

  • 50 Milli Savunma Uzman yardımcısı
  • 5 kişilik kadro ile Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alınacak.

İkinci ilana göre ise MSB ve farklı komutanlık ile birliklerine 135 memur alacak. Bu yönde;

  • Harita Genel Müdürlüğü 105,
  • MSB 6,
  • Kara Kuvvetlerine 5,
  • Hava Kuvvetleri 4,
  • Deniz Kuvvetleri 5,
  • Milli Savunma Üniversitesi 10 memur alımı yapacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı ve birlik komutanlıkları ile askeri kurumların memur alımı başvuru süreci sona erdi. Adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında sorularını İşin Olsa ekibine iletiyor. Bizde sonuçların ne zaman ve nasıl açıklanacağı hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

MSB 31 Ocak 2021 tarihi ile başvurular sona erdi. MSB yayımladı başvuru kılavuzlarında sonuçlara ilişkin bazı açıklamada bulundu. Bu yönde yapılan açıklamaya göre,

Ön başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sözlü sınav tarihi ve yeri https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Ayrıca T.C. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesaplarında ön başvuru sonuçlarının açıklandığına dair duyuru yayımlanacaktır.

Bu kapsamda tahmini olarak sonuçların Şubat sonu veya Mart ikinci haftası gibi açıklanması beklenmektedir. Bu yönde MSB 190 Memur Alımı başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için,

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim