Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı bölgelere toplamda 523 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı Sözleşmeli alımı için başvuru kılavuzu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre sizlere detayları aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı alımını yapacağı 523 kişilik Mühendis adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 Yaşını doldurmamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre, başvurular 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığı resmi başvuru adresi olan https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden son başvuru tarihine kadar yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar eğer başvuru şartlarını taşımıyor veya evraklarında eksik olduğu anlaşılır ise başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Eğer bunu gibi ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek yayımlanan ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 523 Mühendis Alımı Başvuru Kılavuzu

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim