Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz dönemlerde bünyesine farklı pozisyonlarda 165 memur alımı yapacağını ilan etmişti. Bu yönde başvuruları alan bakanlık hala sonuçları açıklamadı. Başvuru kılavuzunda belirtilen açıklama tarihinini üzerinden 1 ay geçmesi durumunda hala sonuçlar açıklanmadı.

Peki Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB memur alımı sonuçları hakkında ne gibi gelişmeler yaşandı? Sonuçlar açıklandığında nereden öğrenilecek? Başvurular İptal mi oldu? İşte tüm bunları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

MSB MEMUR ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB memur alımı sonuçları hakkında hala bir açıklama veya duyuru bulunmuyor. MSB yayımladığı ilanda başvuru sonuçlarının 18 mart 2019 tarihi itibari ile açıklanacağını belirtmişti. Ancak belirtilen tarihin üzerinden 1 aydan fazla bir süre geçmesi ile birlikte hala başvuru sonuçları açıklanmadı. MSB daha önce yaptığı 523 Sözleşmeli Personel alımı sonuçlarını ve 600 Sürekli işçi alımı için sonuçları duyurdu. Şimdi ise sırada 165 memur alımı başvuru sonuçları yer alıyor.

BAŞVURU SONUÇLARI HAKKINDA YAŞANAN GELİŞMELER NELER?

Milli Savunma Bakanlığı memur alımı sonuçları normalde mart sonuna kadar açıklanması beklenmekteydi. MSB daha önceki alımlarında başvuru sonuçlarını belirttiği tarihten sonra açıklıyordu. Ancak araya 2019 yılı yerel seçimlerin girmesi ile birlikte sonuçlar gecikeceğini aktarmıştı. Ancak seçimlerin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen hala sonuçların açıklanmadığını görüyoruz. Ön görümüz MSB bu yönde sonuçları önümüzdeki günlerde açıklayacak ve adaylara müjdeli haberi verecek.

BAŞVURU SONUÇLARINI NEREDEN TAKİP ETMELİYİZ?

Bakanlık sonuçları belirttiği tarihten sonra açıklamadı. Peki başvuru sonuçlarını nereden takip etmeliyiz? Başvuru sonuçları Milli Savunma Bakanlığı resmi İnternet sitesi üzerinden öğrenilecektir. Adaylar sonuçları MSB Personel Temin başvuru ekranı olan https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden sonuçları takip edebilecekler.

BAŞVURULAR İPTAL Mİ OLDU?

Bizlere ulaşan geri bildirimler sonucunda ve sosyal medyada çıkan tartışmalarda başvuru sonuçlarının iptal olduğunu veya olacağını ö gören kişiler bulunuyor. Buradan bu tür düşüncelere karşın sonuçların iptal olmayacağını belirtmek isteriz. Sonuçlar büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Çünkü araya askerlik sisteminin girmesi ve askeri personel alımlarının girmesi ile birlikte MSB'nin normal iş yükünden fazlası ile uğraştığını görmekteyiz. Bu yönde merakla bekleyen adaylar için hala biraz daha beklemelerini tavsiye ediyoruz.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMA:

MSB memur alımı sonuçları açıklandığında haberdar olmak ister misiniz. Öyleyse MSB memur alımı sonuçları açıklandığında anında telefonunuza bildirim alabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek sonuçlardan anında haberdar olabilirsiniz. Veya bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek hem ilanları hemde başvuru sonuçlarını sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim