Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak Memur Alımı yapacağını bildirdi. KPSS siz Memur Alımı için adaylardan bazı nitelikler talep edilecek. Avukat kadrosunda alım yapılacak olup avukat alımı şartları şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

Genel olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversitenin başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde 6 Ağustos 2021 tarihi ile balamış olan başvurular en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim