Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 523 memur alımına başvurular başladı. Yürütülmekte olan memur alımında adaylarda aranacak şartlar ve diğer detaylara haberimizde yer vermeye çalışacağız. Başvuruları geçtiğimiz günler itibariyle başlayan ve hala devam eden MSB memur alımı için adayların taşıması gereken şartlar; T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, kamu zararına faaliyette bulunmamış olmak, yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, hüküm giymemiş olmak, akıl hastalığı bulunmamak, ifade yeteneği gelişmiş olmak, muhakeme yeteneği bulunmak, kendini geliştirmeye açık olmak, 1983 ve sonrasında doğmuş olmak, yapılacak sınavlarda başarılı olmak şeklinde özetlenebilmektedir. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

MSB 523 Memur alımında mühendislik kadrolarına yönelik alımlar sağlanmaktadır. Başvurular online olarak gerçekleştirilecek olup, her adayın bir tercih hakkı bulunacaktır. Başvurular 21 Aralık 2018 tarihine kadar resmi web adresi üzerinden yapılabilecektir. Başvuruda bulunacak adayların, ilgili ilana yönelik yayımlanan kılavuza ve ek niteliklere mutlak surette göz atması gerekmektedir. İlan şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmemektedir. Kontenjan ve kadro dağılımı gibi tüm detaylara aşağıda yer alan kılavuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

MEMUR ALIMLARINI TAKİP EDİN

Kamuya memur alım süreçleri yürütülüyor. 2018 yılı bitmeden açıktan atama yöntemiyle memur alımları hız kazanacak ve kamu kurumları personel eksikliğini gidermeye çalışacaklardır. Yürütülecek bu memur alımlarının tamamından haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Android: Tıklayın

iOS: Tıklayın

Editör: TE Bilisim