Milli Savunma Bakanlığı (MSB) geçtiğimiz günler itibariyle ilana çıktı ve başvuru şartlarına uygun adaylar arasından 165 memur alımı yapılacağını duyurdu. MSB yayımladığı duyurusunda, 165 memur alımı için adayların taşıması gereken ek nitelikleri, başvuru şekillerini ve tarihlerinin yanı sıra bilinmesi gereken tüm diğer detayları da aktarmış durumdadır. İlana başvurular alınmaya başlamış ve 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurular başladı, MSB 165 memur alımı sürüyor

MSB bünyesine yapılacak olan memur alımlarında başvuru yapacak adayların taşıması gereken ortak başvuru şartları; T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, 657 sayılı kanun 48. maddesindeki belirtilenlere uygun olmak, askerlikle ilişiği bulunmuyor olmak, herhangi bir kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, temsil-ifade-muhakeme yetenekleri yüksek olmak, yetkili sağlık kuruluşlarınca verilen raporda memur olmasına engel bir durumun olmadığı saptanmış olmak, KPSS Ortaöğretim-Önlisans veya Lisans katılmış ve herhangi bir puan türünden puanı bulunuyor olmak, her bir kadro için belirtilen nitelikleri karşılayabiliyr olmak şeklinde özetlenmektedir.

Başvurular ve diğer detaylar: Alım başvuruları https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 28 Aralık 2018-15 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir. İlgili adaylar daha fazla detaya ulaşmak ve başvurularını gerçekleştirmek için aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden ilan kılavuzuna erişim sağlayabilirler.

Kılavuz için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim