Milli Güvenlik Kurulu bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için geçtiğimiz günlerde memur alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre başvurular 19 Kasım 2018 tarihinde başladı ve artık sona ermektedir. Buna göre başvuru yapacak adaylr başvurularını en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru şartları ve başvuru şekli hakkında sizlere haberimizin devamında detayları paylaşıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Güvenlik Kurulu duyurusunda 20 kişilik boş kadro ile uzman yardımcısı alacak. Bu yönde sözlü Giriş sınavı yapılacak olup adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından P8, P11, P16, P21, P26, P28, P31, P36 ve P43 puan türlerinden en az 80 puan almış olmaları gerekmekte ve bu yönde adayların puan durumuna göre Giriş sınavı için değerlendirme yapılacaktır.

Buna dışında adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakültelerinden veya yurtdışındaki bunlara denkliği olan bölümlerden mezun olmuş olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve son 5 yıl içerisinde yapılmış olan YDS den En az D seviyesinde ingilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan için adaylar başvurularına 19 Kasım 2018 tarihinde başladılar ve en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 18:00 a kadar Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:254 Posta Kodu:06530 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile yapılabilir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almk için Buraya Tıklayınız.