Merkez Bankası Memur Alımı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Bünyesine Avukat alımı yapacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankamızda çalıştırılmak üzere, sınavla ile Avukat alınacaktır dendi. İşte detaylar.

 

1 Aralık 2015 Pazartesi duyurusu ile birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Avukat alımı yapacağını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bünyesinde bulunan boş avukat istihdamını tamamlamak için sınav ile Avukat alımı yapacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Avukat alımı için Genel Şartları Haberimizde bulabilirsiniz.

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Avukat alımında adaylarda aranan koşullar neler? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Avukat sınavı için KPSS şartı var mı? varsa KPSS puanı kaç olması gerek. Diğer sınavlarda olduğu gibi bu sınavlarda da ortalama puanlar toplanacak mı? Yabancı Dil Eğitimi olması şartı isteniyor mu? Son başvuru tarihi ne zaman? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Toplamda kaç Avukat alımı yapacak? Alımlarda yaş sınırı var mı? Başvurular internet üzerinden mi yapılacak?

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sınav mülakatını kazanan adaylar sınavların yerlerini ve sonuçlarını ne zaman nasıl öğrenebilecekler? Bu soruların cevabını aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim