İŞKUR farklı personel, memur gibi alımları bünyesi altına toplyarak birçok iş arayan vatandaşa köprü olmaya devam ediyor. İŞKUR resmi ilan sayfasından yayımlanan memur kadroları için farklı pozisyonlardaki memur alımı birçok vatandaşın dikkatini çekerek, adayların anında başvuru yapmalarını sağladı. Yapmış oldukları başvuruların şartlarına göre yapılan başvurularda adaylar biran önce son başvuru tarihinin gelmesini ve sonuçlarının açıklanmasını istiyor. Memur kadroları bünyesined açılan kontenjanları doldurmaya yönelik yapılan çalışmalarda İŞKUR üzerinden verilen ilan birçok kişi tarafından fırsata dönüşerek başvurularını yaptılar.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan memur adayları için birçok farklı alan pozisyonlar yayınlandı. Yayımlanan pozisyonlar, Sağlık alanından tutunda, danışma, büro gibi farklı pozisyonlarda oldu. Yayımlanan başvuru ilanlarında her pozisyon için belirlenen genel şartlar yazarken, genel şartlar şu şekilde açıklandı; " T.C. vatandaşı olması, reşit olması, kamu haklarından mahrum olmaması, çalışmasını engelleyecek herhnagi bir sağlık sorununun bulunmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, adli sicil kaydının temiz olması" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurular, adayların sistem bilgilierini İŞKUR üzerinden girdikleri taktirde arama çubuğuna istedikleri bölüme başvurularını gerçekleştirerek bekleme aşamasına geçmektediler. Başvurular bittikten sonra açıklanacak olan sonuçlar adaylara yine aynı sistem üzerinden duyrularak bilgilinedirilecek olup aynı anda da İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde aktaracağız.

Başvuru Yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  adresi üzerinden Meslek sekmesine ilgili mesleği yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.