Mayıs ayının başından itibaren birçok kamu kurum ve kuruluşu tarafından çeşitli ilan platformları üzerinden memur alım ilanları yayınlandı. Bu ay içerisinde yayınlanan ilanların sıklığı dikkate alındığında en çok akademisyen ilanı yayınlandığını belirtmek mümkün. Yine de çeşitli mevkiler için farklı nitelikte personel arayışı da var. 

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 13 Mayıs 2019 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan ilan kapsamında uzman çavuş alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapmak veya detaylı bilgi almak isteyen adayların https://www.isinolsa.com/askeri-ilanlar/komutanliklara-msb-ve-sahil-guvenlik-2019-yili-askeri-personel-alimlari-h26505.html sayfası üzerinden bilgi alması mümkün.

AKADEMİSYEN İLANLARI

13 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne 5 akademik personel alınacak. Adayların en geç 27 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurusunu iletmiş olması gerekiyor. İlgili ilan hakkında detaylar üniversitenin web sayfasında bulunuyor.

Munzur Üniversitesi tarafından 14 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında 21 akademik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu personellere ilişkin aranan nitelikler ve diğer detaylar üniversitenin web sayfasında bulunuyor. En geç 28 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Amasya Üniversitesi tarafından 14 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında 20 akademik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yayınlanan ilan kapsamında adayların en geç 28 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapmış olması gerektiği duyuruldu. 

Başvuruları devam eden ve akademisyen ilanı yayınlayan üniversiteler arasında Gümüşhane Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bulunuyor.

İŞÇİ İLANLARI

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yayınlanan ilan kapsamında 5 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adayların en geç 30 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre 2 sürekli işçi alımı yapılacak. Adayların en geç 30 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. 

ASKERİ PERSONEL ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2019 yılına ilişkin 5 Şubat 2019 tarihinde yayınlanna askeri personel alım ilanı halen devam ediyor. Adayların en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurusunu yapmış olması gerekiyor. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayınlanan 1640 askeri personel alım ilanı da halen devam ediyor. 26 Nisan 2019 tarihinde yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adayların en geç 10 Haziran 2019 tarihine kadar başvurusunu iletmiş olması gerekmekte.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı tarafından 29 Nisan 2019 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında 24 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlana başvuru yapmak isteyenlerin en geç 17 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurusunu tamamlamış olması gerekiyor. 

Tüm memur alımı haberleri için tıklayın.

Editör: TE Bilisim