Aile Sosyal Destek Personeli (ASDEP) memur alım ilanlarına, bu bölümlerden mezun olan adaylar da başvuru yapabilecekler

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda, başvuru şartlarında belirtilen bölümlere yönelik değişiklik uygulandı. Bu değişiklik, ilgili ilana yapılacak başvurularda çocuk gelişimi ve aile ve tüketici bilimleri bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceklerini de ifade etmektedir. İlgili düzenleme Resmi Gazete' nin 10 Ocak 2019 tarihli sayısında yayımlanmıştır. İlgili karar resmi gazete' de şöyle aktarıldı:

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2 nci maddesinin onyedinci fıkrasında yer alan " orman muhafaza memuru unvanlı sözleşmeli personel" ibaresinden sonra gelmek üzere " ile orman mühendisi unvanını haiz olanlar arasından mühendis unvanlı pozisyonlarda istihdam edilecek sözleşmeli personel " ibaresi eklenmiştir.

Madde 2- Aynı Esaslara ekli (4) sayılı Cetvelin "A- SÖZLEŞMELİ PERSONEL POZİSYON UNVANLARI İLE ASGARİ NİTELİKLERİ GÖSTERİR CETVEL" bölümünün "AİLE SOSYAL DESTEK PERSONELİ" satırının "NİTELİĞİ" kısmında yer alan "Sosyoloji, " ibaresinden sonra gelmek üzere "Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri, " ibaresi eklenmiştir.

MEMUR ALIM İLANLARINI VE SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP EDİN

Kamuya yönelik yapılan tüm memur alımlarını, başvuru sonuçlarını ve son dakika gelişmelerini en doğru kaynaktan isinolsa.com adresinden takip edin. Tüm sosyal medya platformlarından bize ulaşabilir, haberlerin yorumlar kısmından düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. Tüm gelişmelerden anlık olarak mobil cihazlarınıza bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.