Resmi Gazete'de 15 Mayıs 2020 tarihi itibari ile yeni ilan yayımlandı ve TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alım yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar Kocali ilinde yapılacak ve İşin Olsa ekibi olarak ilan hakında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ( MAM ) Birimine bağlı olan Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcılığı bünyesinde görev yapmak üzere 2 kişilik boş kadro ile persnel alımı yapacak.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

TÜBİTAK Uzman yardımcısı alımı yapacak olup daylardan bazı genel nitelikler talep ediliyor. Bu kapsamda TÜBİTAK Personel alımı şartlar şöyledir.

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Lisans Mezunu olmak gibi genel şartlar aranır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

Sistem ve ağ yöneticiliği konularında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

BAŞVURULAR:

TÜBİTAK personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 05 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

İLANIN TAM METNİ