Hakkari Belediyesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile bünyesine Memur Alımı ilanı yayımlanmıştı. Başvuruların hafta başı itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Başvuru yapan adayların tek merak ettiği konulardan birisi sonuçların ne zaman açıklanacağı ve diğer merak edilen ise sınav konularının ne olacağı oldu. Peki başvuru detayları ve sınav detayları nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Düz Memur Ve Zabıta Memuru Alınacak

Lisans Mezunu Memur Alımı kapsamında 10 Memur Alımı yapılacak. KPSSp3 puan türü ile değerlendirilmek üzere 60 KPSS İle 5 Düz Memur Alımı ve 5 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular en geç 9 Eylül 2021 tarihine kadar alındı.

Diğer Tüm Zabıta Memuru Alımı ve Düz Memur Alımı İlanları Burada.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Belediye Memur alımı için değerlendirmeler KPSS puanı ile yapılacak KPSSp3 puan türünden yapılacak KPSS değerlendirmesi ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının beş katı kadar aday belirtilerek sınav yapılacaktır.

Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanını 10.09.2021 tarihinde Belediyemiz www.hakkari.bel.tr internet adresinden ilan edilecektir.

SINAV KONULARI VE TARİHLERİ:

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak. İlk etapta uygulamalı olarak yapılacak sınav 14-15.09.2021 tarihinde saat :10:00’da Hakkari Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi adresinde (Dağgöl Mahallesi Hastane Caddesi Merkez/ HAKKARİ) adresinde yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.

Düz Memur Alımı için ise sadece sözlü sınav yapılacak olup sınav 16-17.09.2021 tarihinde saat :10.00’da Belediye Başkanlığımız Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılacaktır.

Sınav Konuları Nedir?

a) Sözlü sınav;

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat, konuları ile Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

b) Zabıta Memuru için uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim