Mayıs ayının ilk haftasında yayımlanmış olan ilana göre Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı iilanlar ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtmişti. Adaylar başvurularına 09 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladılar ve hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Haberimizin devamında sizlere başvuru şartları ve diğer detaylar hakkında bilgi vereceğiz. 

İLANIN DETAYLARI VE ALIM KADROLARI:

Kredi ve Yurtlar Kurumu ( KYK ) bünyesine toplamda 1220 kişilik boş kadrosu ile memur personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Kredi ve Yurtlar Kurumu iki farklı ilan yayımladı ve ilanlara göre, 756 Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alınacak. Diğer bir duyuruya göre ise, farklı pozisyonlarda 449 Sözleşmeli Personel olmak üzere toplamda bin 220 kişilik kadro ile alım yapacak.

Alım Pozisyonları:

Kredi ve Yurtlar Kurumu 756 Yurt Yönetim personeli alacak ve bu sayının 463 ü Bayanlara ve Geri kalan 293 ü Erkek adaylara verildi.

Bir dğer ilana göre ise, 449 kişilik sözleşmeli personel kadrosuna göre, Merkez ve Taşra teşkilatına alım yapılacak. Merkez teşkilatına 10 Diyetisyen ve 5 Şoför alımı, Taşra Teşkilatına ise, 162  Diyetisyen, 44 Psikolog, 162 Büro Personeli, 81 Destek Personeli (Şoför) olmak üzere toplam 449 sözleşmeli personel alınacaktır.

Genel olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesine toplamda bin 220 ( 1220 ) memur personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Söz konusu olan ilgili kadrolar için adayların başvuru yapabilmeleri için bazı enel ve özel şartları taşımaları şarttır. Buna göre genel olarak adaylardan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSp3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

Ayrıca özel şartlara ulaşmak için Kredi ve Yurtlar Kurumu Bin 220 ( 1220) Memur Alımı haberimizi inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu Kredi ve Yurtlar Kurumu memur alım ilanı 05 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 09 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Buna göre hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Başvurular en geç 18 Mayıs 2018 tarihine kadar saat 23:59 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve ilanların tam metinlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Yurt Yönetim Personeli İlanı.

Şoför, Büro Personeli psikolog ve Diyetisyen İlanı

KYK İlanını daha yakından takip etmek için ve genel bilgiler hakkında detaylı bilgi almak için Mobil Uygulamamızı İnidirerek devamlı olarak cebinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buradan Ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim