Kültür ve Turizm Bakanlığı 2016 da yaptığı duyurusu ile bünyesine toplamda 200 memur alımı yapıyordu. Ancak yapılan duyuruda alımlar en geç 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruda bulunacak adaylar, Türkiye İş Kurumu tarafından başvurularını gerçekleştirebilirler. Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığı geçici 200 işçi alımı yapacak. Söz konusu işçiler Gaziantep bölgesinde çalışacak.

Yayımlanana duyuruya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı, Arkeolog, Sanat Tarihçisi, Antropolog, Sümeroloji, Asuroloji, Hitiolog, Teknik ressam ve Restoratör pozisyonlarında toplamda 200 memur personel alacak.

Başvuruda bulunacak adaylar, 18 yaşından büyük olmalı, Sıcak arazı şartlarında çalışmasına herhangi bir sağlık problemi olmayan adaylar, Gaziantep ili oguzeli ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olan adaylar ve Arkeolojik kazılarda deneyimli olan adaylar başvurularını en geç 31 Aralık 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. . Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılmakta olup adayların en yakın İŞKUR müracaat merkezine başvurması ya da www.iskur.gov.tr adresini ziyaret etmesi gerekmektedir. Detaylı bilgi için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim