Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz aylarda bünyesine memur alımı için ilan yayımlamıştı. Kapadokya Alan Başkanlığında görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda 45 memur alımı yapılacaktı. Başvurusunu yapan ve değerlendirmede sınava katılmaya hak kazanan adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Bu yönde 05-08/07/2021 tarihlerinde sözlü sınava katılan adayların sonuçları açıklandı.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Söz konusu sözlü sınav sonucu başarılı olup asil ve yedek adaylar arasında yer alanların listesi aşağıda yer almaktadır. Adaylar sınava ilişkin sonuçlarına Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresi üzerinden de ulaşabileceklerdir.

İTİRAZ İŞLEMLERİ NE ZAMAN?

Adaylar, sınav sonucuna, Personel Genel Müdürlüğüne hitaplı bir dilekçe ile (Sınav Komisyonuna) 14/09/2021 tarihi mesai saati bitimine kadar itiraz edebileceklerdir. İtirazların “İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA” adresinde bulunan Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne, elden veya posta yolu ile teslim edilmesi gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

YEDEK VE ASİL ADAYLAR:

Editör: TE Bilisim