Hangi Kurumlar KPSS'siz Memur Alımı Yapıyor?

Yeni çıkan DPB ilanlarına baktığımız zaman KPSS'ye girmeyen ya da bir talihsizlik sonucu bu sene giremeyen adaylara yönelik ilanların olduğunu gördük. Eğer bu sene için geçerli olabilecek bir KPSS puanınız yoksa aşağıdaki iş ilanlarına bakabilir ve eğer şartları karşılıyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz:

  1. SGK KPSS'siz Memur Alımı

SGK yeni duyurduğu iş ilanı ile memur alımı yapacağını açıkladı. Alacağı memurlarda lisans mezunu olma şartı arayan SGK, herhangi bir şekilde KPSS şartı aramıyor.

  1. TUBİTAK KPSS'siz Memur Alımı

Son yayınladığı 2 ilanla TUBİTAK memur alımı yapacağını duyurdu. Duyurulan iki ilanda da en az önlisans ve lisans mezunu olma şartı aranıyor. Ancak KPSS şartı bulunmuyor.

  1. MSB Sözleşmeli Er Alım İlanı

Milli Savunma Bakanlığı da sözleşmeli Er alımı yapacağını duyurdu. Alımlar çerçevesinde başvurmak isteyen kişilerin en az ilköğretim mezunu olma şartını aradı. KPSS'ye girmeyenler de başvurabilecekler.

  1. İçişleri Bakanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı

İçişleri Bakanlığı'na bağlı olan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na uzman Erbaş alınacak. Şartlar arasında KPSS puanı bulunmuyor.

  1. Ağrı Çeçen Üniversitesi İç Denetçi Alacak

Ağrı Çeçen Üniversitesi iç denetçi alımı yapacağını duyurdu. Şartlarda ise; deneyim ve sertifikanın yanı sıra lisans mezunu olma şartı aradı. Ancak KPSS puanınız yoksa, diğer 3 şartı sağlıyorsanız memur olarak çalışmaya başlabilirsiniz.

İLANLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim