İŞKUR, KPSS şartı aranmaksızın memur kadrosuna çok sayıda memur alımı için ilanlar yayımladı. Çoğunluğunu özel şirketlerin yapacağı alımlarda toplamda 1106 memur alımı yapılacak.

HANGİ ALANLARDAN MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Memur alımları için başvurular devam ederken 1106 kadronun 857’u büro memuru olarak görev yapacak. Ayrıca diğer memur alımları ile birlikte danışma memur, üretim planlama memuru, yönetim yurt memuru, gümrük memuru ve sağlık memuru kadroları için de personel alımları için ilanlara başvurular yapılabiliyor.

ŞARTLAR NELERDİR?

Memur alımları için kurumlar KPSS şartı aramıyor ancak her kurum kendisine özgü şartlar sunmakta. Bununla birlikte görev alacak memur adaylarının bilgisayar kullanması ve Microsoft Office yazılımlarını bilmeleri en büyük avantaj.

NASIL BAŞVURULUR?

İŞKUR üzerinden memur alımına başvuracak adayların İŞKUR temsilciliklerinden veya e-şube üzerinden ilanlara ulaşması ve özgeçmiş bilgilerinde aranan meslek bilgisini eklemeleri gerekiyor. Meslek bilgisi aranan mesleklerde bulunmazsa ilana başvurular yapılmaz. Bunun için e-şube üzerinden özgeçmiş bilgileri güncellenerek tekrar başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca online olarak İŞKUR iş ilanlarına başvuran adaylar ilanlarda belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak işverenle iletişime geçmeleri gerekir.

MEMUR ALIMI İÇİN KADROLAR VE KONTENJANLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden çalışan adayları;

Büro Memuru (Genel)

Büro Memuru (İdari İşler)

Danışma Memuru

Üretim Planlama Memuru

Yurt Yönetim Memuru

Gümrük Memuru

Sağlık Memuru

Diğer Büro Memurları mesleklerini arama bölümüne yazarak bulabilirler.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim