Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Ön Lisans mezunu memur alımı yapılacğaını ilan etmişti. Hafta başında yayımlanmış olan ilana göre TÜBİTAK bünyesine 4 kişilik boşluk ile Koruma memuru alımı yapacağını belirtti.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu KPSS'siz memur alımı ilanı için başvuru süreci 07 Ekim 2019 tarihi itibari işe Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmıştı. Adaylara başvuru için verilmiş olan 5 günlük sürenin sonuna gelindi ve adaylar başvurularını en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • T.C. Vatandaşı olmak.
  • Kamu Haklarından yasaklanmamış olmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.
  • Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı Sahibi olmak.
  • Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olablilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
  • Askerlik ile herhagi bir ilişiği olmamak.
  • Son başvuru tarihi itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Söz konusu TÜBİTAK memur alım ilanına başvurular İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005203256 adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞ-KUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların Ek-1’de yer alan belgeleri, 14/10/2019 tarihinden itibaren 21/10/2019 tarihi mesai bitimi saat 17:30’a kadar [email protected] adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 21/10/2019 mesai bitiminden sonra yapılan başvurular ile e-postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Belgelerini göndermeyen ya da eksik gönderenler ile geçersiz başvurular kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.

KURA TARİHİ VE YERİ

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi 30/10/2019 tarihinde saat 15:30’da ODTÜ Yerleşkesi TÜBİTAK UZAY 06800 Balgat Çankaya /ANKARA adresinde bulunan TÜBİTAK UZAY Enstitüsünde yapılacak olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda www.uzay.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Adaylar, istemeleri hâlinde kura çekimini izleyebilirler. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.