Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi kamu İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Erdek Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5393 sayılı Belediye kanunun 49. maddesi hükümlerine göre Teknik Hizmetler sınıfı kapsamında 4 yıllık İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan 1 Mühendis alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Erdek Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamunda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gib şartlar aranacak.

Ayrıca özel olarak Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İnşaat Mühendisliği fakültesi mezunu olmak ve herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak görev yapıyor olmamak.

BAŞVURULAR:

Erdek Belediyesi memur alımı başvuruları 18 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdülüğüne başvuru belgeleri ile birlikte şahsen yapılması gereklidir.

Bu kapsamda adaylardan başvuru esnasında, Öğrenim durumunu gösterir belge, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2 Adet Vesikalık fotoğraf, Erkek adaylar için Askerlik durumunu gösterir belgeye sahip olmak, Adli Sicil kaydı ve İkametgah belgesi ile birlikte başvuru yapılacak.

İLANIN TAM METNİ