İŞKUR üzerinde belediye memur alım ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre belediyeler bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda büro memuru, Büro Personel, ve Büro İşçisi alımı gerçekleştiriyorlar. Söz konusu belediye büro memuru alımı için adaylardan KPSS şartı aranmıyor. 

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Büro memuru alımı için alımlar farklı bölgelerde yapılacak. Bu kapsamda, Isparta, Kastamonu, Tekirdağ, İzmir, Erzurum, Gümüşhanei Mardin ve Trabzon illerinde bulunan belediyeler büro memuru alımı yapacaklar.

1. Isparta Uluborlu Belediuyesi : 2 Erkek büro elemanı alacak.

2. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi: 1 Büro Memuru alınacak.

3. İzmir Tire Belediyesi: 5 Büro İşçisi alımı yapılacak.

4. Erzurum Korasan Belediyesi: 2 Büro İşçisi alınacak.

5. Gümüşhane Söğütlü Belediyesi: 1 Büro İşçisi alınacak.

6. Mardin Kızıltepe Belediyesi: 2 büro personeli alınacak.

7. Trabzon Çaykara Belediyesi: 1 Büro Elemanı alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Belediye büro memuru alımı ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilgili belediyelere şahsen son başvuru gününe kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikle yukarıdaki nitelikleri taşıyor olmalaıı gereklidir. Sözk onusu ilanlara ulaşmak için İŞKUR resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.