2018 yılında personel alımı yapan kurumlar Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden başvuru almaya devam ediyor. Son günlerde kadrolu alım yapan kurumlar hangileri? KPSS puanına göre personel alan kurumları ziyaretçilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. 24 Ocak itibari ile kurumların alım ilanlarına ilişkin detayları neler?

Devlet Personel Başkanlığı kamu personeli alım ilanları platformu üzerinden bir çok kurum personel istihdam yapmaya devam ediyor. 24 Ocak tarihinde 7 farklı kurum sözleşmeli, akademik, yardımcı personel alımı ilanı yayımladı. Bazı kurumların başvuru süresi devam ediyor.  Son başvuru süresi yaklaşan kurumlara başvuru yapacak adayların süresinden önce başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

SON BAŞVURU SÜRESİ YAKLAŞAN KADROLU PERSONEL ALIMLARI

Kadrolu personel alımı yapan kurumlar KPSS puanı sıralaması ile personel alıyor. Bu kurumlardan bir tanesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı genel idari hizmetler sınıfında merkez teşkilatta görev almak üzere 4 personel alımı yapacak. Avrupa Birliği Uzmanı kadrosunda çalışacak olan personelleri başvuru süresi geçmeden başvuru yapılması gerekiyor. Son başvuru süresi ise 26 Ocak tarihinde bitecek. Başvuru detayları : https://goo.gl/ScxLFw

Kadrolu personel alımı yapan kurumlardan bir tanesi Kalkınma Bakanlığı 13 Uzman alımı yapacak. işletme, iktisat ve endüstri mühendisliği mezunlarının başvuru yapabileceği ilana KPSS puan türlerinden P14-24-2 türlerinden 75 ve üzeri başvuru yapabilecek. Başvurular 22 Ocak tarihinde başladı 5 Şubat 2018 tarihinde son bulacak. İlan detayları https://goo.gl/3CRCwT

Enerji Bakanlığının alım yaptığı Enerji ve Tabii Kaynaklar kadrosu için başvuru süresi 22 Ocak tarihinde başladı. 2 şubat tarihinde bitecek. Bakanlığın alım yapacağı kadro sayısı ise 20 olarak belirlendi. İlan detayları : https://goo.gl/JqxehA Tüm bu ilanlar ve diğer kamu kurumlarında yapılan ilanları işin olsa sitemizden bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim