İstanbul ilinde bulunan Bağcılar Belediyesi ve Çekmeköy belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için zabıta memur ualım ilanı yayımlanmıştı. Buna göre geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 55 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Buna göre alımlar en az lise mezunları için geçerli sayılacak olup başvuru şartları ve diğer hususları sizlerle paylaşıyoruz.

55 ZABITA MEMURU ALINACAK!

Bağcılar ve Çekmeköy Belediyesi bümnyesine toplamda 55 kişilik boş kadro ile zabıta memur ualınacak. Buna göre, Bağcılar Belediyesi,  Lisans mezunu 13 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 20 Zabıta Memuru ve Ön Lisans Mezunu 10 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek.acak.

Çekmekköy Belediyesi ise, Lise mezunu 5 Zabıta Memuru, Ön lisans Mezunu 5 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu 5 Zabıta Memuru olmak üzere toplamda 15 Zabıta Memuru alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Zabıta memuru alımı yapılacak Belediyeler için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BŞVURULAR:

İlgili Bağcılar Belediyesi ve Çekmeköy belediyesi zabıta memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylar için başvurular 03 Aralık 2018 tarihi  itibari ile başladı ve en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlgili belediyelere başvurular belediyelerin yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı

Çekmeköy Belediyesi Zabıta Memuru Alımı

Editör: TE Bilisim