Belediye tarafından yayımlanmış olan ilana göre yeni zabıta memuru alımı yapılacak. Buna göre, Orhaneli Belediyesi ilk defa atanmak üzere Zabıta memuru alacak. Adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.  Ayrıca adayların Ön Lisans mezunu olmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Orhaneli Belediyesi alımını yapacağı memur adaylarından bazı nitelikler arıyor. Buna göre adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir başka kamu kurumunda mecburi hizmet koşulu olmamak ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmui olmak, 2016 yılın ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca En az C sınıfı ehliyete sahip olmak, sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkekler için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamaları gerekmektedir. Bu nitelikleri taşıyan bayan veya erkek adaylar başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapac kadaylar başvurularına 10 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 17 Ekim 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar istenen belgeler ile birlikte  Bursa Orhaneli Belediyesi adresindeki Orhaneli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni