Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz genlerde yayımlanmış olan ilana göre Çobanlar belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların başlaması ile birlikte artık başvurularda son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha haberimizde ilgili ilana deyiniyoruz.

Çobanlar belediyesi bünyesine 21 kişilik boş kadro ile, Lise Mezunu 3 İtfaiye Eri, Lisans mezunu 1 Bilgisayar İşletmeni, Ön Lisans mezunu 2 Tahsildar, Ön Lisans Mezunu 3 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 3 Zabıta Memuru, Ön Lisans mezunu 3 İtfaiye Eri, Ön Lisans mezunu 1 Muhasebeci, Ön Lisans mezunu 3 Tekniker, Lise Mezunu 1 Memur ve Lisans mezunu 1 Mühendis alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi genel nitelikler aranır.

Özel olarak ise adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Senavından Mühendis pozisyonu için en az 60 ve diğer pozisyonlar için en az 55 puan almış olmak, Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden , Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca İtfaiye eri ve Zabıta memuru için Sınavın yapılacağı tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde en az 167 cm ve bayanlarda en az 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İtfaiye eri kadroları için görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Adaylar başvurularına 10 Eylül 2018 tarihinde başlamışlardı. Ancak adaylara başvuru için 2 günlük bir süre verildi. Başvurular en geç bugün saat 17:30 a kadar Çobanlar belediyesine şahsen yapılması gerekmektedir. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim