Belediye ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan ilana göre Boğazlıyan Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını belirtildi. Buna göre Belediye Memur alımı KPSS en az 50 puan ile yapılacak ve adaylar farklı pozisyonlara yerleştireceklerdir. 

Buna göre Boğazlıyan Belediyesi Açıktan atama yöntemi ile, KPSS En Az 50 Puan İle, 5 memur, 1 Bilet Satış memuru, 1 teknisyen ve 1 Veteriner alımı gerçekleştirecek. KPSS En az 60 puan ile ise, 1 Zabıta Memuru ve KPSS en az 70 puan ile 1 Mühendis olmak üzere toplamda Boğazlıyan Belediyesi 10 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Boğazlıyan Belediyesi bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cexası ile ayrılmamış olmak.

Ayrıca Zabıta Memuru kadrosu için Erkeklerde en az 167 cm ve bayanlarda en az 160 cm boyunda olmak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 22 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 06 Temuz 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte, Yozgat ili Boğazlıyan Belediyesi adresindeki Boğazlıyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim