Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 221 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacağını ilan etti. İlgili ilan Kasım ayında yayımlandı ve adaylar başvurularını Aralık ayı içerisinde tamamlayacaklar.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ilgili alım pozisyonları için iki farklı ilan yayımladı ve farklı kadrolar ile alım yapacak. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesine alımını yapacağı 221 kişilik kadro ile adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki farklı ilan yayımladı ve toplmda 221 kişi alınacak. Buna göre Trabzon Büyükşehir Belediyesi 170 kişilik kadro ile 88 Zabıta Memuru ve 82 itfaiye eri alımı yapılacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ 51 kişilik boş kadro ile 2 Memur, 20 VHKİ, 7 Teknisyen, 5 Tekniker, 2 Kimyager ve 14 Mühendis alımı yapacak.

Bu yönde adaylardan özel olarak ise, Zabıta Memuru ve İtfaiye eri pozisyonları için Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İtfaiye eri pozisyonu için sağlık yönetmeliğinde belirtilen nitelikleri taşımak ve en az E veya B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelike yukarıdaki niteliklere haiz olmaları zorunludur. Başvurular 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte, belediyeye şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapabilmek için Buraya Tıklayınız.