Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilanları sitesinde memur ve personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Son günlerde Koronavirüs sebebi ile normalleşme dönemine girilirken memur alımı ilanlarıda yayımlanmaya ve ertelenen ilanlar yeniden aktif olmaya devam ediyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediimiz bu haberimizde ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Söz konosu bu haberimizde Aile Bakanlığı üzerinde yayımlanan Kurumsal B Memur Alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız. 9 Belediye ve 2 kurum tarafından yapılacak memur alımı ilanlarının detaylarını haberimizde sunacağız.

HSK MEMUR ALIMI İLANI:

Hakimler ve Savcılar Kurulu bünyesine en az lise mezunu olmak üzere 10 Veri Hazırlama ve Kontrol işletmeni alacak. Başvurular Temmuz ayında başlayacak olup adaylardan KPSS B grubundan lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı Bilgi almak için Buraya Tıkla.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI:

DİB bünyesindeki eksikliği giderebilmek için 10 kişilik kadro ile 5 Öğretmen ve 5 Çocuk gelişimcisi alacak.Adaylardan bu yönde Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın detaylarına Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

  1. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 50 İtfaiye Eri Alacak.
  2. Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 İtfaiye Eri Alınacak.
  3. Azatlı Belediyesi 1 Muhasebeci alacak.
  4. Aksaray Belediyesi 25 itfaiye Eri alınacak.
  5. Bekilli Belediyesi 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 VHKİ, 2 Memur, 2 Tekniker, 2 Zabıta Memuru alınacak.
  6. Bağlama Belediyesi 1 Muhasebeci alınacak.
  7. Bilgöl Belediyesi 16 Zabıta Memuru alımı yapılacak.
  8. Şenkaya Belediyesi 2 Zabıta Memuru alınacak.
  9. Çankaya Belediyesi 80 Zabıta Memuru alınıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu belediyeler ve kurumlar adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. 

Buna göre " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak" gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI:

İlgili ilanlara başvuru yapabilmek için öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda da kadrosu ile alakalı tecrübe diğer şartları taşınıyor olması şarttır. Bu doğrultuda başvurular Şahsen veya İnternet ortamında alınıyor. İlgili ilanlar için daha detaylı bilgi almak için ve ilanlara başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıdan detayları inceleyebilirsiniz.

KAMU MEMUR VE ÖZELE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim