Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinde ilana çıkan belediye, bünyesine itfaiyeci personeller katmaya hazırlanıyor. İtfaiyeci pozisyonlarına kadın-erkek adayların başvurularını alıyor ve ilanlara başvurular yakında başlayacak. Çok sayıda kişi tarafından başvuru alınacağı düşünülen ilana yönelik detaylar haberimizde yer alacak.

Belediyeye kpss 60 puanla itfaiyeci alımı başvuru şartları ve gerekli belgeler

KPSS 60 puan üzerinden yapılacak kadın-erkek itfaiyeci alımları için başvurular çok yakında başlayacak. Daha önce yaptığımız haberimizde, ilgili ilana başvuru şartlarına ve detaylarına yer vermiştik. Bu haberimizden ilana yönelik tüm detaylara ulaşabilirsiniz.Yürütülecek alımlar için adayların başvuruları aşağıda belirtilen tarihler arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar 04.02.2018 - 08.02.2019 tarihleri arası (08:30-12:30/13:30-17:30 arasında) Belediyenin Tek Masa Hizmet Birimine kayıt yaptırdıktan sonra; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen teslim etmeleri gerekli görülmektedir. Bu tarihlerden sonra yapılmaya çalışılan başvurular değerlendirme sürecine dahil edilmeyecek,adaylara ekstra bir tarih tanınmayacaktır. 

Başvurulara yönelik adaylardan istenen nitelikler ilan kılavuzunda aktarılmaktadır. İtfaiyecilik mesleğinin gereği olarak adaylarda aranan nitelikler aranmaktadır. Bunlarla alakalı tüm bilgiler aşağıda yer alacak haber bağlantımız üzerinden erişilebilir durumdadır. Adayların bu bilgilendirmelere mutlak surette göz atmaları ve başvurularda önce tüm süreçler hakkında bilgi sahibi olmaları önerilmektedir. İlan şartlarına uygun olmayan veya eksik başvuru belgesi teslim eden adayların başvuruları alınamayacaktır. Tüm memur alımları ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.

İlan kılavuzu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim