Resmi Gazete' de yayımlanan ilan kapsamında belediyeye KPSS 60 puan baraj şartı üzerinden itfaiyeci alımları gerçekleştirilecektir. Yayımlanan bu ilan dahilinde, itfaiyeci alım ilanı başvurusu yapmak isteyecek adaylar için tüm başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde yer alacaktır. Resmi Gazete' de yayımlanan kılavuzda aktarıldığı üzere ilana başvurular 04/02/2018-08/02/2019 tarihleri arası (08:30-12:30/13:30-17:30 arasında belediyeye şahsen, Tek Masa Hizmet Birimine kayıt yaptırdıktan sonra; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne evrakların teslim edilmesiyle gerçekleştirilecektir. İlana başvurular online olarak gerçekleştirilemeyecektir. Bu bilgilendirmelere ek olarak ilana posta yoluyla başvurular alınamamaktadır.

Şartlar ve diğer detaylar

İtfaiyeci pozisyonuna alınacak başvurular bazı yönetmeliklerle belirlenmektedir, bu bağlamda bahsi geçen ilan için de aynı yönetmelikte aktarılan ek niteliklerin ve sağlık koşullarının karşılanması gerekmektedir. Bu bilgilere aşağıda detaylı olarak göz atabilirsiniz. İlana başvuracak adayların belirtilen özel şartlar ve nitelikler dışında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları da gereklidir.

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki resimde aktarılan evrak ve belgeleri hazırlayarak, yukarıda belirtilen tarihler arasında, ilgili birimlere başvurularını şahsen gerçekleştirmelidirler. Belgelerinde eksiklik ya da hatalı bilgi olduğu anlaşılan adayların, tüm kazanılmış hakları iptal edilecek ve itfaiyeci alım şartlarını taşımadığı ya da evrak tesliminde eksik/hatalı/yanlış belge sunduğu için geçersiz kılınacaktır.

Yayımlanan ilana başvurular hakkında daha fazla bilgiye aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden kılavuza göz atarak ulaşabilir, eksiksiz şekilde başvuruları gerçekleştirmek için tüm bilinmesi gerekenleri öğrenebilirsiniz.

Kılavuz için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim