Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) bünyelerinde istihdam edilmek üzere açık bulunan kadrolara büro memuru personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen büro memuru alımlarına başvuru şartlarına ve bilgilendirmelerine sitemiz isinolsa.com üzerinden yer vermeye çalışacağız.

Yayımlanan ilanlarda Konya ve Kırklareli' ndeki SYDV' ler bünyesine personel alımları yapılacağı duyurulmuştur. Bu personel alımlarında SYDV ilanlarına başvuru yapabilmek için KPSS 60 puan şartı aranmaktadır. Kırklareli Demirköy SYDV ve Konya Altınekin SYDV bünyelerine yapılacak alımların başvuru aşamalarına ve şartlarına göz atalım...

BAŞVURU ŞARTLARI VE NİTELİKLER

KIRKLARELİ SYDV

Kırklareli Demirköy SYDV büro memuru alımı için 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını doldurmamış, askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlikle ilişiği bulunmayan, en az 1 yıllık B sınıfı ehliyet sahibi olan, 4 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş, KPSS puanı bulunan, akıl sağlığı ve vücut sağlığı yerinde olan, Kırklareli Demirköy ilçesinde en az 6 aydır ikamet eden kişiler ilana başvurabileceklerdir.

KONYA SYDV

Konya Altınekin SYDV tarafından yayımlanan büro memuru personel alımlarına ise üniversitelerin 4 yıllık fakülteleri olan İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji gibi bölümlerinden mezun olan, ehliyet sahibi ve ilçe sınırlarında en az 1 yıldır ikamet ediyor olan kişilerin başvuruları alınacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

SYDV memur personel alımlarına başvuruda bulunmak isteyen ziyaretçilerimiz, Aile Bakanlığı' nın portalı üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayıp yapıştırarak, ilanlara erişim sağlayabilirler.

Başvuru bağlantısı> https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx

Editör: TE Bilisim