Geçtiğimiz dönemlerde yayımlanmış olan ilana göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve eğitim seviyelerinde memur alımı yapılacağı bildirildi. Bu yönde adaylar başvrularına ilanın yayım tarihi olan 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamıştı ve artık başvurular sona eriyor.

Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine 23 kişilik boş kadro ile 11 Kooperatif görevlisi ve 12 Ziraat Mühendisi alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Alım kadroları Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar için geçerlidir.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Sakarya Bölge birliğine bağlı olan farklı illerdeki tarım kredi ve Kooperatiflerine başvurular 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç Bugün 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular tarım kredi kooperatifleri resmi internet adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte Şanlıurfa Bölge Birliği : Ulubağ Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Mardin Yolu 5. Km NO:350 Haliliye/ŞANLIURFA adresine yapılması gereklidir.

MÜLAKATA ÇAĞRI VE DEĞERLENDİRME

Adaylar, ikamet ettikleri il sınırları içerisinde değerlendirilmek üzere, Bilgi ve Başvuru formunda beyan ettikleri (Lisans mezunu adaylar için 2018 yılı KPSS (Lisans) veya 2019 yılı KPSS (Lisans) sınavlarının herhangi birinden KPSS P3 puan türünden en az 60 puan, Önlisans mezunu adaylar için ise 2018 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuruda bulunabilir.) KPSS puanları doğrultusunda en yüksek olandan başlanarak sıralanacak olup, her il için tespit edilen ihtiyacın beş katı aday mülakata çağrılacaktır. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacaktır.

Ayrıca  İstihdam edilecek Ziraat Mühendisi sayısının 5 katı mülakata çağrılacaktır ve Mülakata çağrılacak Ziraat Mühendislerinin belirlenmesinde Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlara öncelik tanınacaktır.

İlan hakkında detayları ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim