Farklı kamu kurumları veya kamu kuruluşları bünyelerinde oluşan memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını belirttiler. Buna göre Kamuya düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılıyor. Adayların başvuru işlemini gerçekleştirebilmeleri için belirtilen bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Adayların başvuru yapabilmeleri için mutlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan genel ve pozisyonuna göze özel nitelikler aranmaktadır. Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sğalık sorunu olmamak gibi genel nitelikler aranacak.

652 MEMUR ALIMI YAPILIYOR!

Kamuya düşük KPSS puanı ile 652 memur alımı yapılıyor. Buna göre TCDD 91, Savunma Sanayii Müsteşarlığı 60, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500, Çardaklı Belediyesi 1 kişilik boş kadro ile alım yapmaktadır.

TCDD 91 Personel Alımı: Devlet Demir Yolları bünyesindeli perosnel eksikliği için KPSS 60 puan ve KPSS giröiş olmak şartı ile 91 kişilik boş kadro le Taşımacılık alanında Makinist, Engelli ve Eski Hükümlü personel alımı yapacak. Adaylar başvurulaına 14 Ağustos 2018 tarihi ile başlayabilir ve en geç 27 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı: Savunma Sanayii Müsteşarlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesine 60 kişilik boş kadro ile, 23 Proje Mühendisi, 28 Proje Asistanı ve 9 Yönetici asistanı olmak üzere toplamda 60 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylar başvurularına 03 Eylül 2018 tarihinde başlayabilir ve en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çardaklı Belediyesi: Çardaklı belediyesi bünyesindeki perosnel eksikliğini gidermek için KPSS en az 55 puan ile memur alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 Ağusros 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Çardaklı belediyesi bünyesine Tahsildar alımı yapacak olup detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine KPSS en az 60 puan ile 500 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Buna göre Lise Mezunu, 375, Ön Lisans Mezunu 82 ve Lisans Mezunu 43 zabıta memuru alacak. Buna göre İstanbul Büyükşehir zabıta memuru alımı başvuruları en geç 15 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.