Memur alımı ilanları yayımlandı. KPSS'ye girerek memurluk hayali kuranlara müjde. Eylül ayı itibari ile yapılmış olan duyurulara göre Kamuya Düşük KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak. Sınava katılıp ta yüksek puan alamamış olan adaylar içi yayımlanan ilanlara göre kamuya 16 bin 303 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak.

Bu yönde alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu kapsamında KPSS 50 Puan İle Memur Alımı ve KPSS 60 Puan İle Memur alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanların detaylarını bu haberimizde paylaşıyoruz. İlanlara aşağıdaki kurum bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPACAK KURUM VE BAKANLIK:

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

Bakanlık 1000 kişilik kadro ile Antrenör Alımı yapılacak. Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak olup adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacak. farklı branşlarda yapılacak personel alımları için başvurular en geç 27 Eylül 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Milli Eğitim Bakanlığı:

Bakanlık 2021 yılı öğretmen atama takvimi yayımlandı. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ek olarak 15 bin yeni öğretmen ataması yapılacak. Atama kılavuzuna başvuru için adaylardan KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları, Lisans mezunu olmak ve 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ek atamaya başvurular 27/09/2021 - 08/10/2021 tarihleri arasında yapılacak.

Tarıım Kredi Kooperatifleri:

Tarım kredi yayımladığı ilan ile Sivas ve Malatya bölge birliklerinde görevlendirilmek üzere KPSS 60 puan ile 46 personel alımı yapılacak. Başvurular 20 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 1 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı:

Bakanlık 26 kişilik kadro ile 8 Çözümleyici ve 18 Mühendis alımı yapacak. Farklı alanlarda yapılacak personel alımları için 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvuru süreci 24 Eylül 2021 tarihinde sona erecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi:

Büyükşehir Belediyesine 12 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri alımı yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak olup 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmak gereklidir. Kadın Erkek alımlar için başvurular 27 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı:

DİB 77 kişilik kadro ile Merkez ve Taşra teşkilatındaki eksikliği giderebilmek için farklı kadrolarda kamu personeli alımı yapılacak. Adaylardan Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi:

125 kişilik boş kadro ile İtfaiye eri alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar içerisinden 2020 yılı KPSS'den P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. dereceli kadroya memur alımı yapılacağından başvurular 4 - 8 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak.

Alucra Belediyesi:

4 farklı kadro ile Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bu yönde 1 Memur, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye eri alımı yapılacak. Adayların P93 ve P3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Çardaklı Belediyesi:

55 KPSS Puanı ile 1 Şoför alımı yapılacak. Adaylardan Otobüs Kaptanlığı, Otomotiv Teknolojisi, Bilgi Yönetimi Ön Lisans programlarından en az birinden mezun olmuş olmak ve en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

Hakimler ve Savcılar Kurulu:

HKS bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 kişilik boş kadro ile 5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile 5 hizmetli alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim