Resmi Gazete'de 07 Nisan 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre Belediye başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farrklı kadrolarda alım yapacağını bildirmişti. Yayımlanmış olan duyuruya göre KPSS en az 50 puan ile alım yapacak olan Çiçekpınar Belediyesi ilanın iptaline karar verdi. 

İLAN İPTAL EDİLDİ!

Nisan ayıın ilk haftası yayımlanan ilan için 13 Mayıs 2020 tarihinde yayımlanan karar ile ilan iptal oldu. Bu kapsamda resmi gazete'ten gelen duyuru şöyledir.

" 07/04/2020 tarihli ve 31092 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı iptal edilmiştir. İlan olunur"

ADAYLAR BAŞVURU GÜNÜNÜ BEKLİYORDU!

İlanın iptal edildiğini öğrenene adaylar hayal kırıklığına uğradılar. Oysaki ilanın yayımlandığı ilk günitibari ile çok aranan ve ilgi gören ilan için merakla başvuru günü bekleniyordu.

İLAN YENİDEN AKTİF EDİLİR Mİ?

Çiçekpınar Belediye Başkanlığı ilanın iptalinden sonra herhangi bir bilgi paylaşmadı. İlanın yeniden aktif olması ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak alım yapılacak kadrolar şöyleydi.

Muhtemelen ilgili ilan COVİD-19 ülkemizde azalması ve tamamen iyileşmesi halinde tekrar aktif edilecektir. İlandan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim