Beledieyeye memur alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan Nevşehir Kozaklı Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerinde lise ve lisans mezunu Sayaç Memuru alımı yapılacak. İlan geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olup başvuru süreci bugün başlamıştır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanın detaylarını aktaracağız.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Nevşehir Kocaklı Belediyesi memur alımı için başvuru süreci 16 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geö 18 Eylül 2020 tarihine kadar başvuru alınacak. Adaylar aşağıdaki belgeler ile birlikte Şahsen, Elektronik ortamda veya posta yolu ile gerçekleştirebilecekler:

Online Başvuru: Elektronik ortamda, Belediyenin www.kozakli.bel.tr internet adresine veya [email protected] e-mail adresine yapılacak.

Şahsen Başvuru: Kozaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

BAŞVURU BELGELERİ:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

ç) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

d) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

e) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

f) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

g) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

KİMLER BAŞVURU YAPABİKECEK?

Kocaklı Belediyesinin memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre, Türkiye Cumhurriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erke kadaylar için askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI:

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi adayların 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise mezunları için P94 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim